Omejitev odgovornosti

Spletni portal e-vreme upravlja in razvija podjetje W3B. Portal je v celoti namenjen podajanju različnih koristnih informacij. Na portalu so objavljene informacije o vremenskih razmerah. Na voljo pa so tudi koristni nasveti in druge vsebine s področja vremenoslovja.

Informacije o vremenskih razmerah na portalu temeljijo na podatkih Agencije Republike Slovenije za okolje. Ostale vsebine in nasveti pa temeljijo na lastnih izkušnjah in znanju piscev kot tudi meteoroloških strokovnjakov.

Sodelavci na portalu se trudimo zagotavljati kakovostno vsebino in relevantne informacije za naše obiskovalce. Trudimo se preverjati strokovnost, relevantnost in ažurnost objavljenih vsebin, vendar kljub temu le-te ne moremo v celoti zagotavljati.

Portal in avtorji ne morejo biti odgovorni za napovedane vremenske razmere in ne morejo odgovarjati za morebitne netočne informacije oziroma spremenljive vremenske razmere.

Zato vsem obiskovalcem portala, katerih odločitve so povezane z vremenskimi razmerami, priporočamo, da upoštevajo v času odločitve tudi trenutne vremenske razmere in na podlagi teh sprejmejo odločitev.

Portal in avtorji prispevkov ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za morebitno kakršno koli osebno, premoženjsko ali kakršno koli drugo škodo, ki bi nastala ob upoštevanju, zanašanju se na napovedane vremenske razmere.

Prav tako ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za morebitno kakršno koli osebno, premoženjsko ali kakršno koli drugo škodo, ki bi nastala ob upoštevanju katerih koli nasvetov objavljenih na portalu.

Ljubljana, 10.2. 2016

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani