Koroška

Trenutno
27.01.2020
7 °C
Hitrost vetra: 0 m/s


Obeti - Koroška

Ponedeljek
27.01.2020
-2 / 7 °C

Torek
28.01.2020
0 / 7 °C

Sreda
29.01.2020
1 / 8 °C

Četrtek
30.01.2020
-5 / 9 °C
Vreme po sloveniji

Nedelja, 26.1.2020 ob 18h

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

V ponedeljek bo na zahodu pretežno oblačno, drugod se bo delno razjasnilo, ponekod po nižinah bo še megla.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Ponoči bo zmerno do pretežno oblačno, ponekod po nižinah bo megla. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 2, na Goriškem in ob morju od 4 do 8 °C.

V ponedeljek bo na zahodu pretežno oblačno. Drugod se bo delno razjasnilo, po nižinah pa bo precej megle ali nizke oblačnosti. Najvišje temperature bodo od 5 do 11, v krajih z dolgotrajno meglo malo nad 0 °C.

OBETI

V torek bo pihal jugozahodni veter. Sprva bo deževalo v zahodni, južni in deloma osrednji Sloveniji, zvečer bo nekaj dežja tudi v vzhodnih krajih. V sredo bo suho vreme, jasnilo se bo. V četrtek bo delno jasno z nekaj megle po nižinah.

VREMENSKA SLIKA

Nad Alpami, srednjo in jugovzhodno Evropo je območje visokega zračnega tlaka, v osrednjem Sredozemlju pa nastaja plitvo ciklonsko območje, ki se bo jutri postopno pomikalo nad južni Balkan. Nad naše kraje doteka s šibkim jugozahodnikom vlažen zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Ponoči bo zmerno do pretežno oblačno, ponekod po nižinah megleno. Občasne manjše krajevne padavine južno in vzhodno od nas bodo ponehale.

V ponedeljek se bo predvsem v krajih severno in vzhodno od nas delno razjasnilo, po nižinah pa se bo kar dolgo zadrževala megla ali nizka oblačnost. Ob Jadranu ter v sosednjih krajih Italije bo zmerno do pretežno oblačno.


Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje
2020-01-26 17:38
Uspešno ste se prijavili na brezplačne e-novice.
Recapcha
Prosimo obkljukajte test.
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani