Bovec

Trenutno
04.06.2023
°C
Hitrost vetra: m/s


Obeti - Bovec

Nedelja CEST
04.06.2023
/ °C/ °C/ °C/ °C
Vreme po sloveniji

Nedelja, 4.6.2023 ob 12h

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

Popoldne bo spremenljivo s krajevnimi plohami in nevihtami. Jutri bo oblačno s padavinami in nevihtami.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Popoldne bo spremenljivo oblačno. Krajevne plohe in nevihte bodo sprva na zahodu in jugu, nato pa se bodo razširile nad vzhodno Slovenijo. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 25 °C.

Jutri bo večinoma oblačno s pogostimi padavinami in nevihtami, možni bodo močnejši nalivi. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 17, najvišje dnevne od 15 do 21, na Goriškem in ob morju do 23 °C.

OBETI

V torek in sredo se bo nadaljevalo nestanovitno vreme. Spremenljivo do pretežno oblačno bo, pogosto bodo nastajale krajevne plohe in nevihte.

VREMENSKA SLIKA

Nad severno polovico Evrope je obsežno območje visokega zračnega tlaka, nad južno Evropo in Sredozemljem pa plitvo ciklonsko območje. Nad našimi kraji se ob šibkih vetrovih zadržuje dokaj vlažen in nestabilen zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Popoldne bo spremenljivo oblačno s plohami in nevihtami. Več sončnega vremena bo ob severnem Jadranu, kjer bo verjetnost za plohe razmeroma majhna.

Jutri bo precej oblačno in deževno, vmes bodo tudi nevihte.


Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje
2023-06-04 11:32
Uspešno ste se prijavili na brezplačne e-novice.
Recapcha
Prosimo obkljukajte test.
Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani